Velkommen

 

 

 

 

 

 

 

" Selv den længste rejse begynder med ét skridt."

Dalai Lama

CAND. MAG & PSYKOTERAPEUT

LISBETH SEERUP MPF

Velkommen

 

Hvis du sidder og kigger på denne hjemmeside lige nu, så er det formentlig fordi du - eller én du kender - har det så svært følelsesmæssigt, at du leder efter hjælp. Måske har du gået med overvejelserne om at finde en terapeut gennem længere tid, men haft svært ved at tage springet, fordi du har nogle forestillinger om, at man da bør kunne klare den slags selv! Hvis du havde brækket en arm eller udviklet et mavesår, ville du aldrig kræve, at du skulle klare det selv, men det er der desværre stadig mange der gør, når smerten skyldes indre "sår".

 

Det er derfor vigtigt at huske, at vi ALLE kan komme i en situation, som er så svær at håndtere, at vi har brug for hjælp udefra for at komme videre. Vi kan fx blive syge, miste et menneske vi holder af, blive skilt eller ramt af stress, angst og depression, for nu blot at nævne nogle af de udfordringer, som livet giver os.

 

Som oftest er den hjælp og støtte du kan få fra familie og venner nok til at hjælpe dig gennem problemerne, men sommetider er belastningen bare så stor og uoverskuelig, at du har brug for andet og mere ende det, som dine nærmeste kan give dig.

I disse tilfælde kan hjælpen fra en professionel psykoterapeut være det der skal til, for at komme igennem krisen. Det kan give dig større indsigt i dig selv, mod til at ændre på nogle negative livsmønstre og dermed opnå større glæde og mening med dit liv.

Når livet gør ondt, så er det at søge hjælp altid det første skridt til en forandring. Hvis du overvejer, om denne hjælp skal komme fra mig, så skal du være hjertelig velkommen til at ringe for at høre nærmere.

 

 

Lisbeth Seerup

Fastnet: 55 45 97 79

Mobil: 30 23 99 95

Nyrupvej 1, Nyrup, 4262 Sandved

Email: lisbeth.seerup@email.dk