Om mig

 

 

 

 

" Det Store er ikke

at være Dette eller Hiint,

men at være sig Selv -

og dette kan ethvert

menneske

naar han vil det"

Kierkegaard

CAND. MAG & PSYKOTERAPEUT

LISBETH SEERUP MPF

Om mig

 

Jeg hedder Lisbeth Seerup, er født i 1965 og er gift med Erik.

Min interesse for psykologi og selvudvikling går langt tilbage. Jeg har selv haft en meget svær barndom, som på mange måder har sat sit præg på mig og mit liv. Derfor begyndte jeg tidligt i livet at søge efter svar på, hvad jeg kunne gøre for at få det bedre.

 

I første omgang bragte min søgen mig til en lang akademisk uddannelse som cand. mag. i filosofi og religion på Odense Universitet. Det var både udfordrende og spændende år, men som menneske trivedes jeg ikke særlig godt i det akademiske miljø, hvor det at "være klog" forekom at være vigtigere, end hvordan man i virkeligheden havde det.

 

På det tidspunkt var jeg begyndt på et langvarigt terapeutisk forløb, fordi jeg led af lavt selvværd, angst og depressive perioder. Efter at have arbejdet med disse ting gennem en årrække, blev jeg imidlertid mere og mere optaget af, at jeg gerne ville bruge mine personlige erfaringer på dette område til at hjælpe andre mennesker, som af én eller anden grund havde det psykisk svært.

 

Så da jeg var færdig med mit speciale i medicinsk etik, og muligheden for at videreuddanne mig til psykoterapeut åbnede sig, valgte jeg at sadle om. Jeg tog først en 4-årig uddannelse hos en psykolog og nogle år senere supplerede jeg med endnu en 4-årig psykoterapeutuddannelse på ID Academy ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl. De to uddannelser og hele deres opbygning har været ret forskellige, så tilsammen har de givet mig et stærkt og bredt fundament at arbejde ud fra.

 

Uddannelser:

 

1996: Cand. mag. i filosofi og religion fra Odense Universitet med speciale i medicinsk etik.

 

1996-2000: 4-årig diplom uddannelse i psykodynamisk psykoterapi ved psykolog, mag. art Roal Ulrichsen, tidligere formand for Dansk

Psykologforening.

 

2003-2007: 4-årig ID psykoterapeutisk uddannelse på ID Academy ved psykoterapeut Ole Vadum Dahl.

ID-Psykoterapeut uddannelsen er blevet evalueret og godkendt efter de gældende ministerielle kvalitetskriterier for psykoterapeutiske uddannelser, som blev udarbejdet af social-, undervisnings- og sundhedsministeriet i 2004.

 

2007: optaget som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF).

 

Privatpraktiserende psykoterapeut siden 1998.

 

Modtager løbende supervision.

 

 

Lisbeth Seerup

Fastnet: 55 45 97 79

Mobil: 30 23 99 95

Nyrupvej 1, Nyrup, 4262 Sandved

Email: lisbeth.seerup@email.dk