Klientudtalelser

 

 

 

 

 

" At vove er at miste fodfæstet for en stund

- ikke at vove er

at miste sig selv."

Kierkegaard

CAND. MAG & PSYKOTERAPEUT

LISBETH SEERUP MPF

Klientudtalelser

 

Jeg fandt tilfældigt Lisbeths annonce i avisen for 16 år siden, og ringede for at få en tid. Jeg stod et svært og meget tungt sted i mit liv på det tidspunkt. Var oveni på vej ud i en depression, og havde erkendt, at jeg ikke længere kunne "venindesnakke" mig ud af problemerne. Jeg husker tydeligt den måde, Lisbeth mødte mig på. Det var med en særlig ro, stor varme og forståelse. Jeg græd under hele telefonsamtalen, men følte ikke på noget tidspunkt, at det var grænseoverskridende at åbne mig så intenst overfor et fremmed menneske. Alene af den grund, at jeg blev mødt så professionelt og fint. Det har jeg siden været dybt taknemmelig for.

Jeg havde efterfølgende et længere forløb hos Lisbeth, og med pauser har jeg brugt hende lige siden, sommetider med års mellemrum. Gennem samtaler med hende, er jeg blevet meget mere bevidst omkring mine reaktionsmønstre i hverdagen, hvor de stammer fra, og hvad jeg kan gøre aktivt for at ændre dem. Der kommer stadig af og til "bump på vejen", hvor jeg kan have brug for lidt sparring. Men Lisbeths behandlinger har været med til at skabe et solidt fundament, og jeg har fået redskaber til at navigere i tilværelsen på en meget mere nuanceret og konstruktiv måde.

Lisbeths varme personlighed udstråler stor tryghed og rummelighed, som for mig har været altafgørende for behandlingerne. De to ting, krydret med sundt modspil, gør hende til den virkelig dygtige terapeut, hun er. Jeg føler mig aldrig forkert, hvad jeg end måtte have på hjerte. Alle følelser er velkomne, og det er et vidunderligt frirum at have hos hende. Et meget stort tak.

Mette Dam

 

 

 

En milepæl i mit liv.

Min tid hos Lisbeth er en milepæl i mit liv. Én af den slags milepæle jeg med stolthed kan se tilbage på at have stået igennem. Det krævede hårdt arbejde, tid, indsigt og tilgivelse til mig selv, at komme igennem mine mørke depressioner.

For mig har Lisbeth været den empatiske, omsorgsfulde og tålmodige klippe, som jeg ikke selv kunne give mig selv. Og vigtigere er det, at hun lærte mig at være det overfor mig selv. Det var svært og har taget lang tid. Processer som dette kommer i bølger. Lisbeth har lært mig at mærke efter, mærke efter og mærke efter. Hun har lært mig at stole på det jeg mærker. Opdage signalerne, mærke dem, tyde dem og handle fornuftigt med hjertet på dem.

Sammen med Lisbeth har jeg lært mine mange alsidige sider at kende. Lært hvad jeg skal holde øje med for at holde balancen i livet. Lært at forstå, hvordan jeg hænger sammen. Lært at elske alle mine sider, alle mine fejl, alle mine evner. Det har givet mig muligheden for at bruge hele mig. Både mit høje drive til at "rykke" på ting, min høje sensitivitet til at skabe nærvær, min ro til at fordybe mig og min kreativitet til at skabe de rette omgivelser omkring mig. Jeg er altid nødt til at holde øje med mit energiregnskab, men det bliver stadig nemmere og nemmere for mig. Jeg bruger aktivt de ting jeg har lært hos Lisbeth til at hjælpe andre. Det giver mig stor glæde når jeg kan se, at det der giver mig mening, også kan bruges af andre.

En dag sluttede Lisbeths sessioner. Hun gav slip på mig. Hun stolede på mine evner. Det gav mig modet til selv at turde stole på mig selv. Tusinde tak for det kæreste Lisbeth.

Jeg kan med hjertet anbefale Lisbeth for hendes store faglige kompetencer, empati og nærvær.

Line R.

 

 

 

Hos Lisbeth har jeg ikke fået en kostomlægning, men en "tankeomlægning", hvilket har givet mig en ny og mere hel måde at se og leve mit liv på.

Den fine måde Lisbeth bruger humor, hjertevarme og faglighed på gør, at jeg altid føler mig tryg og forstået, så jeg kan få bearbejdet alt, lige fra de tunge ting i livet til den hverdagssituation, jeg er kørt fast i. Lisbeth har en rigtig god fornemmelse for, hvad jeg har brug for i den givne situation. Det gør mig tryg og modigere i min hverdag at vide at "jeg har Lisbeth".

Heidi Henningsen

 

 

 

At gå i terapi hos Lisbeth foregår i en atmosfære af ro og omsorg med respekt og tillid til de sagte ord imellem os. Lisbeth er fordomsfri, lyttende og det er dig som klient, som stille og roligt åbner op for de tanker og følelser, som du ønsker. Lisbeth formår på meget professionel vis via samtale, at få bearbejdet det sagte til nogle konstruktive og brugbare tanker og handlinger, så man efter endt samtale nok kan føle sig træt, men også med en ubeskrivelig ro i kroppen, som gør at man på ny føler sig styrket og rustet til at begynde at løse eller ændre ved de omstændigheder i livet eller i den belastede situation, som man nu befinder sig i.

Da min datter pludselig stod i sit livs krise var det uden betænkelighed overhovedet, at jeg bad Lisbeth om at tage min datter i terapi. Det kræver om noget tillid at lade et "fremmed" menneske tage dybt personlige samtaler med ens barn. Jeg har aldrig været i tvivl om denne beslutning, og jeg vil til hver en tid tage kontakt til Lisbeth igen, om vores liv virker for tungt at bære selv.

Rikke

 

Lisbeth hjælper mig til at hjælpe mig selv.

Lisbeth Seerup har været min psykoterapeut siden 2003. Da jeg først startede hos Lisbeth var målet, at hun skulle fikse en konkret udfordring, og så var det det! Vi startede med at tale om alt andet, som lå mig meget fjernt, men jeg havde det dårligt og tænkte: Lisbeth ved, hvad hun laver. Jeg befandt mig i gode, kvalificerede hænder og vigtigst for mig var, jeg følte mig tryg hos Lisbeth.

Lisbeth har en behagelig og meget professionel tilgang til hendes arbejde. Lisbeth kan til tider være vildt provokerende og irriterende, men på en kærlig måde som udfordrer mig til, at forstå det i en større sammenhæng. Lisbeth hjalp mig, men hun gav mig ikke en løsning. Hun gav mig i stedet værktøjer til mine udfordringer, så jeg lærte mig selv bedre at kende.

Da jeg valgte terapeut i samme område, som jeg bor, var det også vigtigt for mig at beskytte mit privatliv, og her er Lisbeth virkelig diskretheden selv. Jeg ser stadig Lisbeth engang imellem, når jeg har brug for det. Lisbeth dømmer mig ikke. Lisbeth ser mig....hele mig på godt og ondt. Vigtigst af alt: Lisbeth hjælper mig til at hjælpe mig selv.

Randi

 

 

Lisbeth Seerup

Fastnet: 55 45 97 79

Mobil: 30 23 99 95

Nyrupvej 1, Nyrup, 4262 Sandved

Email: lisbeth.seerup@email.dk